Magazina.com apk

Magazina.com apk

App Rating: 5.0/5 based on 19 reviews

Updated On
Jan. 2, 2019
App Version
1.2
 
Previous Versions
About Magazina.com

App by Magazina Sh.p.k
Content Rating Everyone
App Updated Jan. 2, 2019
Apk Version
Category Shopping
Android OS Version 4.2 and up
App Apk Size 7.5M
Package com.magazina
File com.magazina_2019-01-02.apk
Url Play Store
Installs Range 100-

App Screenshots
About

Magazina.com is a Shopping app developed by Magazina Sh.p.k. We only share original APK files. You can download and install the latest version of Magazina.com APK from our direct download link. On this page we provide Magazina.com 1.2 apk file for 4.2 and up .This is a free app listed in Shopping category of apps. Use the download button on the top to download this apk. App Installs: 100 - .

Whats New
 • We keep updating the app to make it always better and faster!!
 • * Ju lutemi përditsoni (Update) Aplikacionin e Magazina.com në verzionin 1.2 ku kemi rregulluar :
 • 1. Kualitetin e Fotografive nga Web te App dhe nga App te Web.
 • 2. Listën e Njoftimeve
 • 3. Kemi përmirsuar Performancën .
 • dhe disa gjëra tjera.
 • Keni ndonje sygjerim për aplikacionin e Magazina.com? ju lutemi na shkruani te [email protected]
App Permissions
 • android.permission.INTERNET
 • android.permission.ACCESS_WIFI_STATE
 • android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE
 • android.permission.CAMERA
 • android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE
 • android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE
 • android.permission.CALL_PHONE
 • android.permission.WAKE_LOCK
 • com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
 • com.magazina.permission.C2D_MESSAGE